top of page
cura-care.jpg

WELKOM

De wereld een oprecht en warm beeld van uw zorginstelling laten zien.

Services

Ik ga aan de slag met het beeldmateriaal die jullie zelf verzamelen en creër een video die de sfeer, de ambiance en uitstraling van jullie zorginstelling in de schijnwerpers zet.

budgetvriendelijk

Uniek

Professioneel

Waarom?

Als ergotherapeut binnen een woonzorgcentrum heb ik waargenomen dat sinds het uitbreken van de pandemie, woonzorgcentra nog meer in een negatief daglicht zijn komen te staan dan voorheen. Terwijl deze perceptie vaak ongegrond is.

ik in zorg.jpg

In de hedendaagse context neemt video een prominente positie in binnen sociale media, en het kan een heel mooi beeld geven van het leven in een woonzorgcentrum. Helaas schieten veel promotievideo's tekort in het tonen van hetgeen er echt toe doet. Hoewel dronebeelden wellicht spectaculair ogen, geven ze me weinig inzicht in de dagelijkse gang van zaken, hoe het voelt om daar te werken, of hoe het als thuis voelt.

 

Dit heeft mij op het idee gebracht om het personeel zelf te betrekken bij het filmen. Immers, de meest prachtige en waardevolle momenten laten zich niet regisseren, maar ontstaan spontaan.

Mensen verlangen oprechte, realistische en hartverwarmende beelden die een authentiek beeld schetsen van het leven binnen jullie zorginstelling. Deze behoefte geldt evenzeer voor toekomstig personeel. Een vacature zegt vaak niet veel, maar een aansprekende videovacature daarentegen...

"Ik vond het wel tof dat je ineens de werkplek zag en op een grappige manier gebracht. De video heeft me overtuigd om bij jullie te komen werken."

(Yentl, ergotherapeut WZC De Vlietoever)

Door uw personeel bij het filmproces te betrekken, en mijn expertise om onbewerkt beeldmateriaal om te zetten in prachtige verhalen die resoneren met uw doelgroep, kunnen we authentieke en hartverwarmende momenten vastleggen die de oprechte zorg in uw zorginstelling laten zien.

HOE?

Mijn aanpak:

In eerste instantie plan ik een kennismakingsbezoek aan uw zorginstelling, waarbij ik ook in contact kom met het team dat zich toewijdt aan het filmproject. Tijdens dit bezoek zal ik het project uitvoerig toelichten en praktische tips en tricks delen om het filmen te optimaliseren.

Gedurende een afgesproken periode gaan jullie aan de slag om filmmateriaal vast te leggen. Dit materiaal kan opgenomen worden met smartphones (idealiter met een camera van minimaal 1080p @ 30fps), eigen videocamera's of met een vlogcamera die bij mij gehuurd kan worden.

Het verkregen beeldmateriaal kan vervolgens via Dropbox of een andere overeengekomen methode aan mij worden overgedragen, zodat ik ermee aan de slag kan gaan.

Zodra ik een demo van de video heb gecreëerd, ontvangen jullie deze om feedback te geven. Eenmaal iedereen tevreden is over de video, stuur ik jullie de  definitieve versie.

Hoeveel?

Het tarief voor de eerste video bedraagt €1500, exclusief btw. Vanaf een tweede video (voor dezelfde zorginstelling) is het nog maar €1200, omdat ik tegen die tijd al bekend ben met de zorginstelling en een aanzienlijk deel van het benodigde beeldmateriaal reeds in mijn bezit is, wat een soepelere bewerking mogelijk maakt.

Projecten

Ik nodig u graag uit om een minuut van uw tijd te nemen om een van onze video's te bekijken. Ik ben ervan overtuigd dat u achteraf zult inzien hoe waardevol zo'n video kan zijn voor uw zorginstelling.

Alle videobeelden die u ziet, zijn namelijk gemaakt door het eigen personeel van de zorginstelling. Dit zorgt voor authentieke en oprechte beelden die een eerlijk inzicht geven in de gevoelens en ervaringen van mensen.

Deze werkwijze is de sleutel tot succes bij het aanwerven van nieuw personeel en het overtuigen van potentiële klanten dat ze zich bij jullie thuis zullen voelen. 

Heeft u zich laten overtuigen?

Cura-Care
02:21
Woonzorgcentrum Ter Linden
01:45
Woonzorgcentrum Sauvegarde
01:50
De Vlietoever
02:21
Home Stuyvenberg
01:58
Woonzorgcentrum De Zwaluw
01:49
Huize Wispelaere
01:48
bottom of page